Barba va restĩchipul bărbatului Frumos și cuviincios, așa cum l-a lăsat Dumnezeu PE tărtășești și vă va ajuta spre mântuire. Poate că am exagerat uneori abordând mai mult tema înfățișării femeii și am vorbit mai puțin despre CEA a bărbatului. Acest articol este dédito întru totul Lor: băieților și bărbaților. Barba este un aspect al înfățișării umane Care diferențiază clar bărbații de femei. Femeilor nu le crește Barba PE față, deci este o caracteristică genética a bărbaților, e în ființa Lor acest lucru. Este Logic pentru un bărbat că a Purta Barba nu este o opțiune, ci este o caracteristică genética a firii sale. Așa am fost creați Noi bărbații de către Dumnezeu. 6. Pantalonii largi, fara Noima. 7. barbatii Slabi Care Poarta haine mai mari incercand sa DEA impresia ca nu sunt atat de Slabi.

8. Sosetele Albe, purtate cu Pantaloni eleganti sau Casual (OK, daca nu esti PE terenul de Tenis nu ai de ce sa porti sosete Albe). 9. Pantaloni Scurti (oriunde in afara regimentului sunt inaccepthandicap). 10. Pantaloni Lungi Care Devin Scurti si viceversa (stii nenorocirea AIA de modèle de Pantaloni cu fermoar deasupra genunchiului? N-ar fi trebuit sa existe vrédata). 11. Chelia falsa-daca nu are o baza naturala, Reala (PE bune, daca nu ai macar un inceput de chelie) nu e deloc interesant sau sexy sa te Razi PE Cap. 12. Parul Lung atunci cand ar trebui sa te Razi PE Cap-serios, daca Parul este foarte rar si mai ai si un inceput de chelie, o coada Lunga si sous-pneu sau chiar o Suvita pe care sa incerci sa o imprastii peste chelie este Absolut oribila… Nu exista femeie sa nu fi auzit de nenumarate ori cum barbatii spun ca Aparentele nu conteaza, ca nu Haina face PE OM si ca nu trebuie sa judecam un Barbat dupa alegerile vestimentare pe care le face, ori dupa frizura/Barba sa. STIM si ca detaliile de mai jos Li se vor PAREA barbatilot puerile, INSA poate ar trebui sa Tina cont de ele daca vor sa AIBA mai multe Sanse la aprecierea sexului opus, dalle, Dar Frumos.

1. Matreata-indiferent de scuza care o insoteste, este respingatoare atunci cand este vizibila PE par, umeri, FATA. 2. Barba Care seamana cu Parul Pubian imprastiat de vant. 3. Barba atunci cand FATA poses. 4. Mustata Prost conturata, Cu dimensiune nepotrivita. 5.

Parul sau Barba PE Gat. INSCRIE-TE la newsletter-UL Qbebe si primesti ultimele noutati. Majoritatea bărbaților Care au chelie AR susține că Lucrul acesta îi face să pară mai atrăgători. Sau nu. PE de altă parte, CEI Care au o podoabă capilară bogată, vor considéra că în Realitate EI sunt mult mai séchători. Trebuie să recunoaștem: aspectul fizic contează în Societate. Felul în Care arătăm Cine poate pune amprenta asupra carierei, un oamenilor cu care suntem asociați.